アーバックル「(SPEAK ENGLISH, MAN. I CAN'T UNDERSTAND YOU.)」
森崎「…何か訴えかけてくる様な目をしている気がするが…気のせいだよな…」
アーバックル「(BY THE WAY, WHERE CAN I GET SOME LASAGNA AROUND HERE?)」
森崎「なんで俺は猫に話しかけているんだ…いかん、アメリカユースに毒されてきたのか?」
アーバックル「(OR HOW ABOUT SOME PIZZA? WITH PEPPERONIS AND ONIONS.)」
森崎「やっぱり猫と会話なんて出来る訳無いよな…俺、疲れているのかな…」
アーバックル「(HEY, ARE YOU LISTENING? YOU COULD AT LEAST REWARD ME FOR THIS TOTALLY MEANINGLESS AND IDIOTIC GUEST APPEARANCE, YOU KNOW!)」
森崎「…帰ろう。アメリカユースとの練習試合なんて無かったんだ、うん」
アーバックル「(OH BOY. WHAT GOOD WAS THIS MATCH FOR ANYWAY? THE AUTHOR SHOULD HAVE SKIPPED TO THE ASIAN QUALIFYING ROUNDS INSTEAD OF MAKING MICHAEL APPEAR IN A SURE-WIN MATCH!)」